Tüm Zamanların En İyi 10 Frederique Constant Saati

Tüm Zamanların En İyi 10 Frederique Constant Saati

Frederique Constant , kurulduğu 1988 yılından bu yana saygın bir saat üreticisidir. Peter Stas ve eşi Aletta Bax, pazara yenilikçi, güzel tasarlanmış, çekici saatler getirmek için şirketi kurdu ve şimdi Frederique Constant, dünyanın dört bir yanındaki ünlüler, ileri gelenler ve saat meraklıları tarafından destekleniyor.

Frederique Constant entegre edilen mekanizmalar, teknoloji, hassasiyet ve estetik güzelliğin mükemmel bir birleşimidir. Marka, saatlerinin yanı sıra Amerikan Kalp Derneği, Dünya Kalp Federasyonu ve Uluslararası Çocuk Kalp Vakfı gibi kuruluşlara yaptığı hayırsever katkılarla da tanınır hale geldi.

İşte tüm zamanların en iyi on Frederique Constant saati.

1. Klasikler Endeksi GMT, 2.495 $

Classics Index GMT, Frederique Constant saatlerinin ne kadar iyi işlenmiş ve tasarlanmış olduğunu gösteren bir saat serisidir. Dizinler, kayış ve kasa klasik stili yansıtırken dört ayrı kol, saatleri ve tarihi doğru bir şekilde takip ediyor – bu, son teknoloji ve zaman testinden geçmiş geleneksel detayların muhteşem bir karışımı. Bu, ofiste, gündelik kıyafetlerle veya hatta resmi bir takım elbiseyle harika görünen saat türüdür – çok yönlülük ve erişilebilir lüks tasarlanırken ön plandaydı. Classics Index GMT, 26 taşlı otomatik mekanizmaya, 38 saatlik güç rezervine ve 5 ATM’ye kadar su geçirmezliğe sahiptir.

2. Klasik Ay Evresi, 3.995 $

Frederique Constant saatlerin hassasiyeti, yalnızca saati ve tarihi değil ay evresini de doğru bir şekilde tutmalarına olanak tanır. Classic Moonphase saat 26 taşlı otomatik mekanizma, 42 saatlik güç rezervi ve saat, dakika, saniye, tarih ve ayın şu anki evresini gösteren bir ekrana sahiptir. Bu saatin mühendisliği, markayı neyin örnek kıldığının en iyi örneğidir.

Bu koleksiyonun estetiği şık, temiz ve sofistike. 40,5 mm pembe altın kaplama kasa, pembe altınla kaplanmış indeksler, gümüş vurgular ve esnek bir kayış, gerçekten klasik olarak adlandırılabilecek bir stil oluşturmak için birlikte çalışır.

3. Kalp Atışı, 15.500 Dolar

Heart Beat, Frederique Constant tarafından geliştirilen ilk şirket içi hareketti ve bu saatin öne çıkan özelliği. Ayın evrelerini, saatlerini ve dakikalarını doğru bir şekilde görüntülemek için eşapmanı, seviyesi, çift silindiri ve tekerleği yüksek teknolojili malzemelerden yapılmıştır. Gül rengi altın kasa 42 mm ölçülerinde, kadranı guilloche ve Roma rakamları süslüyor. Klasik timsah derisi kayış, sınırlı sayıda üretilen tasarımı tamamlar ve sadece 888 parça yaratılmıştır.

4. Klasik Art Deco, 8.995 Dolar

Frederique Constant’ın en iyi kadın saatlerinden biri Classic Art Deco’dur. Saten dokulu kayış, 18 ayar pembe altın pırlantalı kasa seti ve sedef kadran, zarif ve şık bir tasarım oluşturmak için bir araya geliyor. Bu saatin yedi taşlı Quartz mekanizma ve 63 ay pil ömrü vardır. Klasik Roma rakamları kadranı süslüyor ve saatin elleri Art Deco tarzını yansıtıyor. Bu saatin tamamen sarı altın versiyonu, tamamen paslanmaz çelik iterasyonu ve gümüş ve siyah kombinasyonu dahil olmak üzere alternatif renk paletlerine sahip başka versiyonları da vardır.

5. Slimline Perpetual Automatic, 8.995 Dolar

Slimline Perpetual Automatic, Frederique Constant’ın ultra düz, hafif saat serisinin bir parçasıdır ve tam sonsuz takvime sahip bir evi vardır. Saatin seçkin stilinde lacivert kayış ve pembe altın kasalı kadran, vurgular ve ibreler yer alıyor. Alternatif bir renk kombinasyonu, siyah bir kayış, temiz beyaz bir yüz ve pembe altın vurgular içerir. Saat ve dakikalara ek olarak bu saat ayı, haftanın gününü ve tarihi gösterir.

6. Horolojik Akıllı Saat, 1.295 Dolar

Horological Smartwatch, MotionX ve bağlı bileşenler tarafından desteklenen bir harekete sahiptir. İş üretkenliğini, uyku sürelerini, egzersizi ve benzerlerini izlemek için iPhone veya Android akıllı telefonunuzu bu saatle senkronize edebilirsiniz ve ayrıca otonom olarak da çalışabilir. Akıllı tasarımı sayesinde Horological Smartwatch, yeniden şarj edilmeye gerek duymaz ve 25 aylık bir pil ömrüne sahiptir. Koleksiyonun Navy kadranı ve pembe altın iterasyonu özellikle güzel ve ayrıca beş farklı renk kombinasyonunda da mevcut.

7. Klasik Porselen Sanatı, 2.195 Dolar

Classics Art of Porselen saati diğerlerinden ayıran şey, ikonik Macar Zsolnay’li zanaatkarlar tarafından ustaca hazırlanmış el yapımı porselenden oluşan bir kadran içermesidir. Sıradan porselen parçalar yıllar içinde renk değiştirme eğilimindeyken, bu saatte kullanılan malzemelerin kullanım ömrü boyunca dayanması garanti edilmektedir. Siyah kayış, kadranındaki siyah Roma rakamları ve paslanmaz çelik kasa birbirini mükemmel şekilde tamamlıyor. Bu Frederique Constant saatin üretimi 188 adetle sınırlıydı.

8. Runabout Automatic, 1.550 $

Runabout Otomatik saat, tarihi Riva teknelerinin ve dolambaçlı yatların korunmasına yardımcı olan Riva Tarih Derneği’nden esinlenmiştir. 20. yüzyılın başlarındaki gemilerin ahşap ve cilalı kromdan yapıldığı gibi, bu saat serisinde de cilalı metal üç parçalı kasalarla zengin renkli deri kayışlar bulunuyor. Kasa 43 mm ölçülerinde ve şeffaf bir arka yüze sahip. Parlak inci rakamlar ve kadranlar, saat 6 pozisyonunda gösterilen tarih ve elle cilalanmış akrep ve yelkovan kadranı tamamlar. Runabout Automatic’in mekanizması 26 taştan oluşuyor ve saat 38 saatlik güç rezervine sahip.

9. Vintage Pekin Rallisi – Paris, 1.595 Dolar

Vintage Rally Peking to Paris, Frederique Constant’ın klasik yarışlara ve ikonik Healey arabalarına saygı duruşudur. Marka, dünya çapında birçok yarışa sponsor olduğu ve yarış zaman tutucusu olarak hizmet verecek saatler yarattığı için, bu uygun bir tema. Bu saat sportif bir görünüme ve kontrast dikişli koyu gri deri kayışa sahiptir. Işıklı ekranda saat 3 pozisyonunda tarih, gümüş renkli kadran ve zengin bordo vurgular yer alıyor. Yüzün arkasında, Paris, Fransa’dan Pekin, Çin’e çizilen bordo bir çizgi ile oyulmuş bir harita var. Vintage Rally’nin sadece 1.888’i üretildi.

10. Classics Delight, 1.795 Dolar

Frederique Constant

Frederique Constant Classics Delight, estetiğine mükemmel şekilde uyan bir isme sahiptir: temiz, zamansız ve sofistike. 33 mm paslanmaz çelik kasa parlatılmıştır ve saatin kolları da parlatılmış gümüş rengindedir. Saat 6 pozisyonunda tarih göstergesi yer alırken, kadranı sedef ve sekiz elmas süslüyor. Bu, herhangi bir kıyafeti kolayca tamamlayabilen bir saat türüdür ve bugün olduğu gibi on yıllar sonra da harika ve modaya uygun görünecektir.

Daha fazla kültürlenmek için https://https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Tüm Zamanların En İyi 10 Frederique Constant Saati yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Smart, Forease+ Adlı Konsept Aracını Görücüye Çıkardı
Smart, Forease+ Adlı Konsept Aracını Görücüye Çıkardı

Daimler'ın sahibi olduğu elektrikli araba üreticisi Smart, çok da büyük bir firma olmamasına rağmen kendine oldukça güveniyor. Alman firma, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Forease+ adlı...

Toplam Fiyatı 50 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Uygulama
Toplam Fiyatı 50 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Uygulama

Bu hafta kısa süreliğine ücretsiz olan Google Play Store uygulamalarını sizler için derledik. ...

Çürümeye Yüz Tutmuş NES Oyunu 9 Bin Dolara Satıldı
Çürümeye Yüz Tutmuş NES Oyunu 9 Bin Dolara Satıldı

Scott Amos isimli biri, çocukluğunu geçirdiği evin çatı katında anılarını tazelerken talih kuşu bir anda başına kondu. Son derece nadir bir oyunu çatı katında bulan Amos, oyunu...