Xiaomi, 100W hızlı şarjını kullanıma sunuyor

Xiaomi, 100W hızlı şarjını kullanıma sunuyor

Günümüzde oldukça gelişen akıllı telefonlar, batarya kapasiteleri ve sunmuş oldukları şarj süreleriyle ne yazık

Günümüzde oldukça gelişen akıllı telefonlar, batarya kapasiteleri ve sunmuş oldukları şarj süreleriyle ne yazık ki beklentileri karşılayamıyor. Durum böyle olunca, akıllı telefon üreticileri ya daha güçlü batarya geliştirmeleri yapıyor ya da daha yüksek kapasiteli batarya modelleri kullanıyor.

XIAOMI’NIN YENİ TEKNOLOJİSİ, 17 DAKİKADA TAM ŞARJ EDİYOR

Xiaomi‘nin geliştirdiği ve geçtiğimiz aylarda seri üretime geçtiği 100W hızlı şarj teknolojisi, 4000 mAh batarya kapasiteli bir telefonu, yalnızca 17 dakikada tam şarj edebiliyor.

GELECEK YIL KULLANIMA SUNULACAK

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Super Charge Turbo ismini verdiği bu teknolojiyi, gelecek yıl piyasaya çıkaracağı bazı akıllı telefon modellerinde kullanacak.

Önerilen içerik:  Motorola'nın Razr'ı geri dönüyor

Şu anda en yüksek hızlı şarj teknolojsine sahip Oppo Reno Ace, 65W hızlı şarjı destekliyor. Ancak bu telefon, yalnızca Asya pazarında kullanılabiliyor.

100W hızlı şarj teknolojisinin nasıl çalıştığı hakkında çok fazla bilgimiz yok. Ancak şunu söyleyebiliriz ki gelecek yıl en az bir adet Xiaomi telefonu, 100W hızlı şarj teknolojisi ile birlikte gelerek, pazarın yeni lideri olacak.




Deadly Premonition 2 Fragman
Deadly Premonition 2 Fragman

Korku gerilim türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan Deadly Premonition'ın ikinci sürümü 2020 yılı içerisinde Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Oyunla ilgili yayınlanan...

GTA San Andreas'ın Yeni Hileleri Keşfedildi
GTA San Andreas'ın Yeni Hileleri Keşfedildi

Bir YouTuber’ın da dâhil olduğu birkaç GTA hayranı, Grand Theft Auto: San Andreas’ın mobil versiyonunda, oyunun orijinal PS2 versiyonunda bulunmayan hileler buldu. Hilelerin birkaçı,...

Intel Elkhart Lake, 32 Gen11 İşletim Birimine Sahip Olacak
Intel Elkhart Lake, 32 Gen11 İşletim Birimine Sahip Olacak

ABD merkezli donanım üreticisi Intel’in giriş seviyesi yongası olan Elkhart Lake yongasetiyle ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Giriş seviyesi bir işlemci olmasına rağmen içerisinde...