Mario Kart Tour'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Nintendo'nun yıllardır üzerinde çalıştığı, Android ve iOS platformları için geliştirilen yeni mobil oyunu Mario Kart Tour'un çıkış tarihi belli oldu. Şirketin Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Mario Kart Tour'un 25 Eylül'de çıkacağı ve ön kayıt sisteminin aktif edildiği belirtildi.


Japon teknoloji üreticisi Nintendo, yaklaşık iki yıl önce Mario Kart Tour isimli oyunun Android ve iOS platformları için geleceğini duyurmuştu. Şirket, aylar önce Android platformu için geliştirdiği sürümün kapalı beta kayıtlarına başlamıştı. Bir mobil oyun için fazlasıyla uzun bir süre geçmesinin ardından şirket nihayet, oyunun resmi çıkış tarihini açıkladı.

Aslına bakılacak olursa şirket, Mario Kart Tour oyununu mart ayında başlatacağını duyurmuştu. Ancak bilinmeyen bir nedenle bu mobil oyunun çıkış tarihi ertelendi. Şimdiyse Nintendo, Mario Kart Tour'un hem Android hem de iOS platformları için çıkış tarihini resmi olarak duyurdu.

mario kart tour

Şirket, Mario Kart Tour'la ilgili detaylı bilgi paylaşmadı. Ancak en azından oyunun nasıl olacağı az da olsa belli olmuş durumda. Hem Google Play Store hem de App Store için ön kayıt sistemini aktif eden şirket, bu sayede oyunun detaylarını ortaya koyuyor.

Nintendo'nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre mobil oyunseverler, Mario Kart Tour'u 25 Eylül itibarıyla oynamaya başlayabilecekler. 

Eğer sizlerde 25 Eylül'de çıkacak olan Mario Kart Tour'a ön kayıt yaptırmak isterseniz;

  • Android için burada bulunan bağlantıyı,
  • iOS içinse burada bulunan bağlantıyı

kullanarak ön kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 25 Eylül geldiğindeyse oyun, hem iki platform için de oynanabilir olacak.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




LG'den Yeni Telefonu V60 ThinQ 5G İçin Tanıtım Videosu
LG'den Yeni Telefonu V60 ThinQ 5G İçin Tanıtım Videosu

LG, yeni amiral gemisi V60 ThinQ 5G için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. LG'nin videosu, bir kılıfla çift ekranlı olarak da kullanılabilen bu telefonun hem bilinen hem de yeni...

Huawei, EMUI 10 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınladı
Huawei, EMUI 10 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınladı

Huawei'nin akıllı telefonlarda kullanılan arayüzü EMUI'nin son sürümü için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan video, EMUI 10'la ilgili bazı detaylar içeriyor. ...

Disk Bölme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Disk Bölme Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Depolama sürücünüzü bölmek, birçok insanın uğraşmadığı ve ilk bakışta zor görünen teknik bir işlem. Böyle görünmesine ise hiç aldanmayın. Öncelikle disk bölmenin (partition)...