Bu Chrome Eklentisi Sekmelerinizin Kontrolünü Sağlıyor

Eğer bir araştırma yapmak için veya işiniz dolayısıyla birden çok sekme açmak zorunda kalıyorsanız ve bu sekmeleri kapatmayı unutuyorsanız, şimdi anlatacağımız eklenti tam size göre. CloseMyTabs, sekmelerinizi en son ne zaman kullandığınızı size gösteriyor ve istediğiniz zaman dilimindeki uygulamaları kapatmanızı sağlıyor.


Google Chrome’u kullanırken, ister istemez birden fazla sekme kullanabiliyoruz. Bu sekmelerin fazlalığı bazı durumlarda fark edebileceğiniz gibi performansı da bir nebze düşürüyor. Bu nedenle de gereksiz sekmeleri kapatmayı unutmamak gerekiyor.

Gerek iş alanınızın gereklilikleri olsun gerek araştırmalarınız olsun internet sekmeleri bazen fark edemediğimiz kadar birikiyor, zira bazen açtığımız sekmeleri kapatmayı unutabiliyoruz. Bunları tek tek kapatmak da zulüm oluyor. İşte bu durumu kolaylaştırmak için CloseMyTabs yardımınıza koşuyor.

Bu eklenti, aynı diğer eklentiler gibi küçük bir logo şeklinde bulunuyor ve tıkladığınız zaman küçük bir pencere açılarak açık olan sekmelerinizi sizlere gösteriyor. Programın güzel yanı, hangi sekmeyi en son ne zaman kullandığınızı da sizlere gösteriyor olması. Bu şekilde uzun süredir kullanmadığınız sekmeleri görüp kolay bir şekilde kapatabiliyorsunuz.

Program, size sekmeleri en son kullandığınız zamanları göstermenin yanı sıra, seçebileceğiniz filtreye göre birden fazla sekmeyi kapatabilmenize olanak sağlıyor. Misal verelim; üç tane sekmeyi en son 2 saat önce kullandınız. Eğer logoya tıkladığınızda açılan barı 2 saate ayarlarsanız, yalnızca o üç sekme kapanacaktır. Bu şekilde tek tek uğraşmanıza gerek kalmadan birden çok sekmeyi kolay bir şekilde kapatabileceksiniz. Eğer eklentiyi beğendiyseniz buraya tıklayarak eklentiye sahip olabilirsiniz.




Honor MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition - Fiyatı ve Özelliği
Honor MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition - Fiyatı ve Özelliği

Geçtiğimiz sene çıkardığı MagicBook ile hayranlarının beğenisini kazanan Honor, MagicBook Pro 2019 Ryzen Edition ile kullanıcılarını karşıladı. Dizüstü bilgisayar, tasarımının...

Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu
Vivo V15 Pro'nun Özellikleri Belli Oldu

Vivo'ya çok yakın bir kaynak, şirketin yeni orta segment telefonunun kritik özelliklerini ortaya çıkardı. İddialar doğruysa Vivo V15 Pro'nun amiral gemileri ile yarışır özelliklere sahip...

Dünyanın İlk E-Spor Odaklı Sanal Gerçeklik Oyunu: AFTER-H
Dünyanın İlk E-Spor Odaklı Sanal Gerçeklik Oyunu: AFTER-H

SmartVR isimli bir şirket tarafından geliştirilen "AFTER-H", e-spor odaklı ve sadece sanal gerçeklik desteği olan ekipmanlarla oynanabilen bir oyun olarak hazırlandı. AFTER-H, 23 Eylül...