Final Fantasy VII Remake’i İçin Bir Sayaç Yayınlandı

Square Enix, Final Fantasy VII’nin yeniden yapımı için bir zamanlayıcı paylaştı. Bu zamanlayıcı, yeni tanıtım fragmanının çıkış zamanını gösteriyor.


Square Enix, yeni Final Fantasy VII Remake’inin tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Firmanın Japonya sitesine eklenen ve geriye doğru giden sayaç, şirketin oyun için yayınlayacağı yeni fragmanın tarihini işaret ediyor.

11 Eylül’de Türkiye saati ile 17:00’da sona erecek olan zaman sayacının üzerinde yeni fragman yazıyor. Fragmanın, oyunla ilgili sorulardan hangilerine cevap vereceği ise merak ediliyor. FF7’nin kendi dünyası içerisinde sırıtmayan şekilde evlerle dövüşebilecek miyiz? Square Enix’in hala yapımda yer aldığını söylediği cross-dressing sahnesi duruyor mu? Cevapları görme ihtimalimiz var.

ff7 remake geri sayım

Square Enix aslında FF7 Remake’i E3 2015’te duyurmuştu. Uzakdoğulu firmanın bu projede kararlı olduğunu ise ancak 2019’da yayınlanan yeni görseller ile gördük. E3 2019’da oyunun oynanış demosunu da görmüştük. 

Final Fantasy 7 Remake parça parça yayınlanacak. İlk kısım 3 Mart 2020’de gelecek ve oyunun Midgar’da geçen hikayesini ele alacak. Şimdilik yalnızca PS4 için duyurulan Final Fantasy 7 Remake’in başka konsollarda da yer alıp almayacağı ise merak konusu. 




Steam Fiyatı 30 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 30 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam’de şu an indirimde olan ve 30 TL'den listelenen For Honor, Uplay'de kısa süreliğine ücretsiz oldu. Gelin oyunun detaylarına ve nasıl edinebileceğinize yakından bakalım. ...

Afterlight Uygulamasıyla Fotoğraf Kalitesini Artırma
Afterlight Uygulamasıyla Fotoğraf Kalitesini Artırma

Sosyal medyada birbirinden güzel fotoğraflar paylaşmanızı sağlayacak, çektiğiniz fotoğrafları adeta görsel bir şölene çeviren Afterlight uygulamasıyla fotoğraf kalitesini nasıl...

Twitter, Periscope Yayınına Kişi Davet Etme Özelliği Getirdi
Twitter, Periscope Yayınına Kişi Davet Etme Özelliği Getirdi

Twitter, Periscope uygulamasından vazgeçmediğini yeni güncellemesi ile gösterdi. Periscope kullanıcıları artık canlı yayına kişileri davet edebilecek. Bu sayede yayın, bir şov programı...