Call of Duty: Modern Warfare'de Mini Harita Bulunmayacak

Birçok Call of Duty hayranının dört gözle beklediği Modern Warfare oyununa dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Activison'a bir ziyarette bulunan bir YouTube kanalı, oyuna dair yeni gelişmeleri aktardı. Yeni gelişmeler arasında oyunun çok oyunculu modunda mini harita bulunmayacağı da bildirildi.


Infinity Ward, bu sene gelen Call of Duty'nin geçmiş seneki oyunlardan farklı olacağından bahsetmişti. Yeni detaylar ortaya çıktıkça Infinity Ward'un bu konuşmayı standart bir oyun konuşması olarak yapmadığı daha da net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Call of Duty: Modern Warfare'in çok oyunculu moduna dair bilgilerin bir yenisi daha geldi. Yeni çıkan bilgiler, geçtiğimiz günlerde oyunda bir mini harita bulunmayacağına dair olan iddiaları doğrular nitelikte oldu.

call of duty

TmarTN'in son yayınladığı videoda Drift0r ve Chaos yer alıyor ve üçlü, Activision Studio'ya yaptıkları ziyarette aldıkları bilgileri paylaşıyor. Videoda Call of Duty topluluğunda ayrılıklar yaşatacak çok oyunculu modda mini haritanın kullanılmayacağı bilgisinin doğrulanması dışında başka bilgiler de veriliyor.

call of duty: modern warfare

Oyundan yalnızca bir şeyleri kaldırmayan, aynı zamanda da eklemeler yapan Infinity Ward, videodan aldığımız bilgilere göre oyundaki silahların kendine has özellikleri olacağını ve silahlara kırkın üstünde ekleme yapılabileceğini de belirtti. Bu eklemeler içinde farklı dürbünler ve farklı dipçikler de yer alıyor.

Elimize geçen ve gizlilik sözleşmesine dâhil olmayan tüm bilgiler şu an için bununla sınırlı. İlerleyen zamanlarda oyuna dair yeni bilgilerin çıkacağını da göz önünde bulundurursak farklı Call of Duty gelişmeleriyle karşınızda olacağımızı söyleyebiliriz.




Apex'te Çoğu Kimsenin Görmediği Bir Canavar Keşfedildi
Apex'te Çoğu Kimsenin Görmediği Bir Canavar Keşfedildi

Yaklaşık bir haftadır oyun dünyasına bomba gibi düşen Apex: Legends'ta gizli bir canavar ortaya çıkarıldı. ...

Wikipedia, Türkiye'de Yasağın Kalkması İçin AİHM'e Başvurdu
Wikipedia, Türkiye'de Yasağın Kalkması İçin AİHM'e Başvurdu

Wikipedia, Türkiye’de yasaklanmasına sebep olan içeriklerin "ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu" belirterek Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. ...

Efsanevi Yönetmenler Tarafından Çekilmiş 10 Kötü Film
Efsanevi Yönetmenler Tarafından Çekilmiş 10 Kötü Film

İyi bir yönetmen her zaman iyi bir film yapamaz. Bugün, efsanevi yönetmenler tarafından çekilmiş 10 kötü film inceleyeceğiz.Film yapmak gerçekten zor bir iş, ve yüzlerce insan olmasa...