Meizu, Meizu 16S Pro Plus Modelinin Çıkacağını İnkar Etti

Ortalıkta bir süredir Meizu 16S Pro'nun daha büyük bir modelinin çıkacağı ve isminin Meizu 16S Pro Plus olacağı söylentileri geziniyordu. Meizu, çıkan bu haberi yalanlayarak böyle bir telefonun piyasaya sürülmeyeceğini belirtti.


Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, Meizu 16S ve Meizu 16S Pro modeli iki amiral gemisi akıllı telefonu ile birlikte Çinli rakiplerine meydan okumuştu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı söylentiler, şirketin Meizu 16S Pro modelinin biraz daha gelişmiş ve büyük bir versiyonu üzerinde çalıştığını ve bu telefonun isminin Meizu 16S Pro Plus olacağını bizlere göstermişti.

Meizu'nun Başkan Yardımcısı Hua Hailiang, Weibo isimli sosyal paylaşım sitesinde bir kullanıcıyla girdiği diyalogda gerçeği gözler önüne serdi. Bir Meizu hayranı, 16S Pro Plus üzerinde çalışılıp çalışılmadığını sorunca Hailiang net bir şekilde "Hayır" cevabını verdi. Bu da şirketin şimdilik yalnızca Meizu 16T üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Meizu 16T, 23 Ekim'de tanıtılacak

Meizu 16T

Çinli akıllı telefon üreticisinin Weibo'da iddiaları inkar etmesinden sonra  görünen o ki şirket şimdilik Meizu 16T üzerinde yoğunlaşıyor. TENAA'daki listelemesinde belirtilene göre 23 Ekim tarihinde tanıtılacak olan model, 6,5 inçlik 2232 x 1080 çözünürlüğe sahip bir tam ekrana sahip. Cihaz, 16 MP'lik bir selfie kamerasına ve 12 MP + 10 MP + 5 MP olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahip.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan model, 6 GB RAM'e ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz, bir buçuk hafta gibi kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtılacak. Cihazın bu zamana kadarki Snapdragon 855 kullanan en ucuz Meizu cihazı olması bekleniyor.




Apple Ürünleri En Ucuz Hangi Ülkelerde Satılıyor?
Apple Ürünleri En Ucuz Hangi Ülkelerde Satılıyor?

Apple fiyatları ülkeden ülkeye değişebiliyor. Bu değişiklikleri fırsat olarak kullanmak isteyenler için daha ucuz iPhone'ları nerde bulabileceğinizi gösteren bir internet sitesi mevcut. ...

WatchOS 7 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri
WatchOS 7 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri

Apple, koronavirüs nedeniyle ertelediği geliştirici konferansını 22 Haziran’da resmen başlattı. Konferans Apple, koronavirüs nedeniyle ertelediği geliştirici konferansını 22...

Mozilla, En Büyük Ses Veritabanını Kullanıma Açtı
Mozilla, En Büyük Ses Veritabanını Kullanıma Açtı

Mozilla'nın dünyanın en büyük ses veritabanı olması için sermaye ayırdığı Common Voice, şimdi herkesin kullanabileceği şekilde halka açıldı. ...