Tamamen Çerçevesiz Vivo Apex 2, 24 Ocak'ta Tanıtılacak

Vivo Nex ile çerçevesiz akıllı telefon akımının öncülerinden olan Vivo, 2019 yılına da bomba gibi bir giriş yaparak Vivo Apex 2'yi tanıtmaya hazırlanıyor.


Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, çerçevesiz akıllı telefonlar konusunda 2018 yılının en dikkat çeken markalarından biri olmayı başarmıştı. Yeni paylaşılan bir tanıtım posteri, şirketin 2019 yılına da bomba gibi gireceğini gösteriyor.

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da paylaşılan bir postere göre Weibo, 24 Ocak tarihinde yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Bu telefonun ‘Waterdrop’ (Su damlası) kod adına sahip olan Vivo Apex 2 olması bekleniyor.

Cihaz hakkında detaylı bir bilgiye sahip olduğumuzu söyleyemeyiz. Fakat şu ana kadar ortaya çıkan tüm sızıntılar Vivo'nun çerçevesiz bir akıllı telefonu piyasaya sunmaya hazırlandığını gösteriyordu.

Vivo Apex 2 ile ilgili ilk sızıntılar geçtiğimiz hafta Twitter’da ortaya çıkmıştı. Fakat bu sızıntılar cihazı yandan gösterdiğinden tasarım anlamında net bir bilgi vermiyordu. Vivo’nun yeni lansman posteri ise ortada bulunan su damlası ile ciddi şekilde ipucu sağlıyor.




Anket: YouTube Premium Para Harcamaya Değer mi?
Anket: YouTube Premium Para Harcamaya Değer mi?

YouTube’un bu hafta Türkiye’de erişime açtığı ücretli servisi YouTube Premium için fikrinizi söyleme vakti geldi. Tüm artılarıyla ve eksileriyle YouTube Premium için para harcamaya...

Apple'dan Botlara Karşı Yeni Bir Sistem Duyurusu
Apple'dan Botlara Karşı Yeni Bir Sistem Duyurusu

Apple, son yıllarda internette gittikçe yayılan sahte kullanıcılara karşı yeni bir önlem geliştiriyor. Yeni sistem, bir kullanıcı hesabı açıldığında bot olup olmadığını...

ASUS ZenFone 6, Daha İyi Skorlarla Tekrar Test Edildi
ASUS ZenFone 6, Daha İyi Skorlarla Tekrar Test Edildi

ASUS ZenFone 6 birkaç aydır piyasada. DxOMark'a zaten iyi puanlarla ulaştı. Akıllı telefon, skorlardaki değişiklikle tekrar test edildi. ...