Samsung SpaceSelfie'nin İlk Selfiesi Uzaya Gönderildi

Samsung ve Cara Delevingne, "SpaceSelfie" kampanyası kapsamında ilk selfieyi uzaya gönderdi. Şirket, Galaxy S10 5G'yi özel balonla stratosfere göndererek kullanıcılarının fotoğraflarını uzayla buluşturacak.


Samsung, ekranında kullanıcılarının selfie'leri olan Galaxy S10 5G'yi özel bir balonla stratosfere göndereceği uzay görevini daha önce açıklamıştı. Şirket, "SpaceSelfie" adını verdiği kampanyanın tanıtım yüzü olan ünlü aktris ve model Cara Delevingne'nin ilk selfiesinin uzaya gönderildiğini açıkladı.

Cara Delevingne'nin uzay giysisi içinde gönderdiği ilk eğlenceli selfie, artık uzayda. Ayrıca ünlü model yaptığı açıklamada, "Samsung SpaceSelfie'nin öncüsü olmaktan onur duyuyorum! Uzaya gidecek ilk grup selfie'sini çekmek istedim. Hayranlarımın uzayda bize katılmasını ve kendi SpaceSelfie'lerini çekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

Samsung SpaceSelfie

Cara tarafından çekilen grup selfiesinde İtalyan rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Fedez ve Zara Larsson da yer aldı. Samsung'un kullanıcıların selfielerini uzaya göndereceği Galaxy S10 5G, arkasında dünya manzarası olacak şekilde bir başka kamerayla da görüntülenecek.

Böylelikle telefonun ekranında resmi olan kullanıcılar, Dünya'mızın arka planda olduğu unutulmaz fotoğraflara sahip olacaklar. S10 5G'de görünecek fotoğraflar rastgele seçilecek ve sahibinin sosyal medyada paylaşması için Dünya'ya geri gönderilecek. 

Selfie, portre ve grup fotoğraflarının yanı sıra evcil hayvan resimleri de kabul ediliyor. Samsung'un SpaceSelfie kampanyasına sadece belirli ülkelerden katılım kabul ediliyor ancak ne yazık ki Türkiye listede yer almıyor.




Samsung Galaxy S10’da Kripto Para Cüzdanı Bulunabilir
Samsung Galaxy S10’da Kripto Para Cüzdanı Bulunabilir

Samsung Galaxy S10’un sızdırılan bir görüntüsü, telefonda kripto para cüzdanı bulunabileceğine işaret ediyor. ...

Galaxy S10 Plus, Samsung'un En İnce Amiral Gemisi Olabilir
Galaxy S10 Plus, Samsung'un En İnce Amiral Gemisi Olabilir

Samsung, tasarımda eski ince tasarıma dönmüş olabilir. Yeni S10+ Samsung'un en ince amiral gemisi olacak. ...

AMD'nin X570 Yonga Setli Yeni Anakartları Ortaya Çıktı
AMD'nin X570 Yonga Setli Yeni Anakartları Ortaya Çıktı

Computex 2019’da AMD CEO’su Dr.Lisa Su, gelecek Ryzen 3000 serisi “Matisse” işlemcileri için tasarlanan X570 yonga setini açıkladı. Yeni 3. nesil AM4 anakartlar, PCIe 4.0 desteği ve...