A101 Aktüel - Teknolojik Ürünler Güncel Katalog

A101'in her hafta yayınlamış olduğu aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizin için seçip listeliyoruz. 22 Ağustos 2019 - 28 Ağustos 2019 tarihlerini kapsayan son katalogda toplam 4 teknolojik ürün ve aksesuar bulunuyor. Bu haftanın en dikkat çeken ürünü ise Honor 7s oldu.


BİM'in en büyük rakibi olan perakende mağaza zinciri A101 de haftalık aktüel ürün kataloğu yayınlıyor. Katalogları sizin için takip ediyor ve yer alan teknolojik ürünleri seçip listeliyoruz. Tablet, akıllı telefon, bilgisayar, kulaklık, powerbank gibi ürünlere, bu listemizi takip ederek uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Eğer siz de teknolojik ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara karşılamak istiyorsanız, bu içeriğimizi tarayıcınızdan ya da Webtekno mobil uygulamasından favorilere ekleyin. Her hafta en güncel listeye hızlıca ulaşabilirsiniz.

22 Ağustos 2019 - 28 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacak A101 Aktüel sayısında, toplamda 4 teknolojik ürün bulunuyor. O ürünler kataloğu şu şekilde:

A101 Aktüel Katalog, Teknolojik ürün listesi:

Honor 7s

Honor 7s

  • A101 Aktüel fiyatı: 799 TL

Honor 7s teknik özellikleri:

  • RAM: 2 GB
  • İşlemci: Cortex A53
  • Depolama: 16 GB + MicroSD
  • Ekran: 5,45 inç
  • Arka Kamera: 13 MP
  • Ön Kamera: 5 MP 
  • Batarya: 3020 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo

Huawei çatısı altında piyasaya çıkan Honor şirketinin bütçe dostu akıllı telefonu Honor 7s, A191'de önümüzdeki hafta müşterilere sunulacak.Çift SIM kart desteği bulunan telefonda aynı zamanda yüz tanıma sistemi yer alıyor.

Samsung UE-40N5000 LED Televizyon

samsung televizyon

  • A101 Aktüel Fiyatı: 2.049 TL

Önümüzdeki hafta A101’de satışa sunulacak Samsung marka 40 inç LED TV’nin 2 adet HDMI girişi, 1 adet USB çıkışı, dahili HD uydu alıcısı ve 20 W ses çıkış gücü bulunuyor. Ürünün 2 yıl distribütör garantisi bulunuyor ve kredi kartına 12 ay taksit seçenekleri de mevcut.

GoSmart Powerbank

10000 mah powerbank

  • A101 Aktüel Fiyatı: 44,95 TL

Eğer dışarıdayken telefonunuzun şarjı çabuk bitiyorsa bu durum sinir bozucu olabilir. Bu durumdan ucuz yolla kurtulmak istiyorsanız, 22 Ağustos günü bu 10.000 mAh’lik çift USB girişli GoSmart powerbank'i A101 mağazalarından almak isteyebilirsiniz.

Piranha 1125 Aksiyon Kamerası

piranha aksiyon kamerası

  • A101 Aktüel Fiyatı: 99,95 TL

Herhangi bir seyahate çıkıyorsanız veya arkadaşlarınızla aksiyon dolu bir maceraya atılmak istiyorsanız, bu anları telefonla kaydetmek biraz zor olabiliyor. Bu tür durumlarda da devreye aksiyon kameraları geliyor. Hem ucuz yollu hem de kaliteli bir aksiyon kamerası arıyorsanız, önümüzdeki hafta A101’de satışa çıkacak Full HD çözünürlüklü video çekebilen, su geçirmez kılıfa sahip olan 2 yıl garantili Piranha 1125 aksiyon kamerasını almayı düşünebilirsiniz. Ürünün kredi kartına 6 taksit seçeneği de bulunuyor.

A101 çalışma saatleri:

Listedeki ürünleri satın almak için belirtilen tarihler arasında A101 mağazalarına gitmeniz yeterli. Tükiye'deki bütün A101 mağazaları ise sabah saat 09.00 ve akşam saat 21.00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor.

A101'in her hafta yayınladığı aktüel kataloğunda yer alan teknolojik ürünleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu içeriği tarayıcınızdan sık kullanılanlara kaydederek her hafta kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Webtekno mobil uygulamalasını aşağıdaki bağlantılardan akıllı telefonunuza indirebilir, içeriklerimizi uygulamadan takip edebilirsiniz:




Çin, Deepfake Videolarını Yasaklama Kararı Aldı
Çin, Deepfake Videolarını Yasaklama Kararı Aldı

Çin, değiştirilmiş görüntü ve videoları barındıran, yayınlayan veya dağıtan internet sitelerini, uygulamaları ve servisleri yasaklayacak yeni yasalar yayınladı. Artık Çin’de...

Android Kullanıcıları, Daha Rahat İşlerine Konsantre Olacak
Android Kullanıcıları, Daha Rahat İşlerine Konsantre Olacak

ActionDash 3.0’ın yeni Focus modu sayesinde Android kullanıcıları, Facebook veya Instagram gibi uygulamalarda dikkatiniz dağılmadan işlerinize yönelmenizi kolaylaştıracak. ...

Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı
Oracle Autonomous Linux Tanıtıldı

Dünya’nın ilk otonom işletim sistemi olarak isimlendirilen Oracle Autonomous Linux, resmi olarak tanıtıldı. Oracle’ın San Francisco’da yaptığı etkinlikte tanıtılan Oracle Autonomous...