PlayStation 5'in Ne Zaman Tanıtılacağı Ortaya Çıktı

Sony'nin üzerinde çalıştığı yeni oyun konsolu PlayStation 5'in çıkış tarihi, Sony'den sızdırılan bir e-postayla ortaya çıktı.


Oyunseverlerin bir kısmı bilgisayar üzerinden oyun oynamayı severken bir kısmıysa oyun konsollarına ilgi gösteriyorlar. Bu bağlamda da Sony'nin PlayStation'ı ve Microsoft'un Xbox'ı arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. 

Her iki dev şirket şu sıralar yeni birer oyun konsolu üzerinde çalışıyor. Ancak şu an için bu iki yeni konsolun da ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak Sony'den sızdırılan bir e-posta, PlayStation 5'in piyasaya çıkış tarihini ortaya çıkarmış gibi görünüyor.

playstation 5

Sony'den sızdırılan e-postaya göre Sony, 2020 yılının şubat ayında bir toplantı düzenleyecek. Düzenlenecek olan bu toplantıya da "PlayStation Meeting 2020" ismi verilmiş durumda. Üstelik Sony, düzenleyeceği bu etkinlik için Electronic Arts, Ubisoft ve Activision gibi önde gelen oyun yayıncılarına da davet mektupları hazırlamaya başlamış durumda.

Sızdırılan e-postaya göre 12 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan toplantıyla birlikte hem Playstation 5 hem de PlayStation 5'le piyasaya sürülecek olan PSVR 2 sanal gerçeklik destekli ekipman setiyle ilgili detaylı bilgiler edinmiş olacağız. 




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Samsung, Galaxy Watch 3 / Watch Active 2’de EKG ve Kan Basıncı izleme özelliğini 31 ülkeye daha genişletti 2021
Samsung, Galaxy Watch 3 / Watch Active 2’de EKG ve Kan Basıncı izleme özelliğini 31 ülkeye daha genişletti 2021

Samsung , ELEKTROKARDİYOGRAM donanımına sahip Galaxy Watch 3 ve Watch Active 2’yi tanıttı . Ancak, işlevsellik sadece Güney Koreli kullanıcılar için mevcuttu . Son olarak,...

Best Buy, Galaxy Fold Satışlarını İptal Etti
Best Buy, Galaxy Fold Satışlarını İptal Etti

Best Buy isimli alışveriş sitesi, Samsung Galaxy Fold için yapılan ön siparişleri iptal etti. Dün forumlarında yayınladıkları bir bildiride, ön siparişlerin iptal edildiğini ve...

Apple, Apple Arcade'de Yer Alacak Oyunları Tanıttı
Apple, Apple Arcade'de Yer Alacak Oyunları Tanıttı

9 Eylül'de düzenlenen Apple Özel Etkinliği'nde Apple Arcade'i tüm detaylarıyla tanıtmıştı. Şirket bugün YouTube üzerinden sistemde yer alacak oyunların bazılarına 100 saniyelik bir...