Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store'un bu haftaki indirimlerinden derlediğimiz oyun ve uygulama listemize hoş geldiniz. Bu hafta uygulamalardan ziyade oyun ağırlıklı bir listeyle karşınızda olacağız. Gelin vakit kaybetmeden listemizdeki oyun ve uygulamalara birlikte göz atalım.


Android işletim sistemine sahip okuyucularımızın keyifle takip ettiği kısa süreliğine ücretsiz oyun ve uygulama haberlerimizin bu haftaki bölümünde telefonunda güvenlik ve gizlilik tercihlerini güçlendirmek isteyen kullanıcılar için seçtiğimiz uygulamaların yanı sıra birçok keyifli oyun sizleri bekliyor. Boş vakitlerinizi keyifli geçirmenize katkı sağlayacak bu oyunları ve akıllı telefon kullanımınızı kolaylaştıracak bu uygulamaları indirmek için elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz çünkü indirimler kısa süre içinde tamamlanabilir. Bu hatırlatmadan sonra hemen listemize geçelim.

1. Password Manager

Password Manager

Normal fiyatı: 17,99 TL

Sosyal medya platformlarından tutun da gündelik işlerinizi hallettiğiniz internet sitelerine kadar birçok yerde bir kullanıcı adı ve şifreye ihtiyaç duyarsınız. Bu sitelerdeki giriş ekranlarında belirlenecek şifreye ait kurallar her zaman hatırlanması zor şifreler oluşturmayı önerir. Password Manager uygulaması tam da burada devreye girerek hangi site için hangi şifreyi kullanacağınızı güvenli olarak depolamaya yarayacak. Yalnızca parolalarınızın özel şifreleme yöntemleriyle depolandığı bu uygulamanın şifresini ezberleyerek tüm hesaplarınıza farklı şifreler verebilir ve bu şifreleri güvenle depolayabilirsiniz.

2. Private Browser Pro

Private Browser Pro

Normal fiyatı: 11,99 TL

Listemizdeki uygulamaların güvenlik ve gizlilik odaklı olduğunu belirtmiştik. Gizliliğin oldukça ciddi bir konu olduğu günümüzde verilerinizi korumanın en iyi yollarından biri de gizlilik odaklı bir tarayıcı kullanmak olabilir. Private Browser Pro, sunduğu güvenlik ve gizlilik seviyesi yüksek bir tarayıcı deneyiminin yanı sıra veri tasarrufu için de oldukça iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Birden çok arama motorunu aynı anda kullanabildiğiniz tarayıcıyı, ücretsiz olmasından yararlanıp aşağıdaki bağlantıdan cihazınıza indirebilirsiniz.

3. True Skate

True Skate

Normal fiyatı: 7,59 TL

Boş vakitlerinizi eğlenerek geçirmek isteyenler için True Skate, hem oynanışıyla hem de güçlü oyun motoruyla iyi bir alternatif olabilir. Bir zamanların en popüler oyuncaklarından olan parmak kaykaylarını mobil platforma taşıyan oyunda parmaklarınızı kullanarak akrobatik hareketler yapabilirsiniz. Farklı modlarıyla sıkılmanızın neredeyse imkânsız olduğu oyunu, aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

4. Motorsport Manager Mobile 2

Motorsport Manager Mobile 2

Normal fiyatı: 17,99 TL

iOS işletim sistemine sahip cihazların oyun ve uygulama mağazası App Store'da en iyi motor sporları oyunu olarak öne çıkan serinin ikinci oyunu Motorsport Manager Mobile 2, Android kullanıcılarına özel kısa süreliğine indirme girmiş durumda. Kendi motor sporları ekibinizi kurup yöneticilik yeteneklerinizi göstereceğiniz oyunda kendinizi bir anda pistte bulabilirsiniz.

5. Mayın Tarama Gemisi Pro

Mayın Tarama Gemisi Pro

Normal fiyatı: 5,59 TL

Microsoft'un eski işletim sistemlerinin vazgeçilmez oyunu Mayın Tarlası, Android cihazlara geri dönüyor. Mindware Consulting tarafından geliştirilen Mayın Tarama Gemisi Pro, ismi farklı olsa bile size eski Mayın Tarlası anılarınızı yeniden yaşama fırsatı sunacak. Siz de farklı zorluk seçeneklerinin yer aldığı bu oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Android cihazınıza indirebilirsiniz.

6. Zombie Age 3 Premium: Rules of Survival

Zombie Age 3 Premium: Rules of Survival

Normal fiyatı: 1,69 TL

Zombie Age serisinin 3. oyunu Rules of Survival, bu haftanın indirimlerle ücretsiz olarak indirilebilen uygulamalarından biri. 30'dan fazla ölümcül silah ve efsane kahramanlarla birlikte zombi temalı oyun deneyimini iliklerinize kadar hissettirecek Zombie Age 3 Premium: Rules of Survival'ı aşağıdaki bağlantıdan edinebilirsiniz.

7. Downwell

Downwell

Normal fiyatı: 18,99 TL

2016 yılında PlayStation 4 platformunda yayınlanan Downwell, geliştiricilerinin yeni girişimleriyle birlikte bir süredir Android kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyordu ancak Downwell'i bu hafta sonu tamamen ücretsiz olarak indirmek mümkün. Küçük bir çocuğun hazine bulmak için bir kuyudan aşağı indiği ilginç bir oyun olan Downwell'i siz de aşağıdaki bağlantıdan cihazınıza indirebilirsiniz.

Google Play Store indirimlerinden yararlanarak ücretsiz indirebileceğiniz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız listemizin sonuna geldik. Beğendiğiniz uygulama ve oyunları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaştığımız yazılarımıza önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın :)




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı
SMS Yoluyla Telefonunuzu Ele Geçirten SIM Kart Açığı

Siber güvenlik önlemleri günümüzde gittikçe yetersiz kalmaya başlıyor ve kötü amaçlı insanlar amaçlarına daha kolay bir şekilde erişebiliyor. Yeni keşfedilen bir SIM kart açığı...

Amazon, Devasa Bir Veri Seti Yayınlayacak
Amazon, Devasa Bir Veri Seti Yayınlayacak

Amazon, önümüzdeki aylarda devasa bir veri setini yayınlayacak. Amazon, doğal dil...

Opera'yı Daha Kullanışlı Hale Getirecek 7 İpucu
Opera'yı Daha Kullanışlı Hale Getirecek 7 İpucu

Opera, gerek hızıyla gerek VPN servisiyle gerekse AdBlocker'ıyla Chrome'dan sonra en çok tercih edilen tarayıcılardan biri. Biz de bu haberimizde belki daha önceden bilmediğiniz Opera'nın...