Samsung Galaxy Note10'un Tasarımı Ortaya Çıktı

Ice Universe, Galaxy Note10'un dikkat çekici tasarımı Twitter üzerinden paylaştı. Galaxy Note10, yeni tasarımı ile Galaxy S10'lardan ayrılmayı başarmış olsa da Huawei P30 Pro benzeri bir tasarıma kavuştuğu söylenebilir.


Samsung’un tedarik zincirindeki kaynakları sayesinde daha önce Galaxy akıllı telefonlar hakkında pek çok isabetli sızıntı ortaya çıkarmış olan Ice Universe, Güney Koreli şirketin bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note10 için konsept tasarım görüntüleri paylaştı.

Samsung’un son birkaç yıldır piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlar göz önüne alındığında şirketin Galaxy Note modellerini Galaxy S serisine benzer bir tasarımla piyasaya sürdüğünü söyleyebiliriz. Sızıntıya göre bu durum, Galaxy Note10 için geçerli olmayacak.

Galaxy Note10, bundan önceki Galaxy Note modellerinin aksine yatay değil dikey bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Üstelik cihazın sol üst köşesine yaşınan bu arka kameralar Huawei P30 Pro’dakine benzer şekilde üçü üst üste, biri yanda olacak.

Samsung, Galaxy Note10 ile birlikte ön kameranın bulunduğu ekran deliğini de değiştiriyor. Galaxy S10 modellerine göre daha küçük olacak bu ekran deliği, Galaxy S10’un aksine ekranın köşesinde değil orta-üst kısmında yer alacak.

Samsung’un Galaxy Note10 için bir ‘Pro’ model piyasaya süreceği iddiaları da devam ediyor. Tasarım noktasında standart Galaxy Note10 ile Galaxy Note10 Pro arasındaki en büyük fark Galaxy Note10 Pro’nun çift ön kameraya sahip olması gibi duruyor.




Evet arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki forumlarda, sosyal medya paylaşımlarınızda, blogunuzda veya websitenizde resim yüklemek ve ya resim paylaşmak için buraya tıklayabilirsin. Sınırsız resim yükeyebilir ve resim paylaşabilirsin.




Fortnite'ın 8. Sezonu Resmen Başladı (Sinematik Video Geldi)
Fortnite'ın 8. Sezonu Resmen Başladı (Sinematik Video Geldi)

Dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu Fortnite'ın sekizinci sezon güncellemesi yayınlandı. Geleneksel olarak güncellemeye bir sinematik video eşlik etti. ...

Huawei Mate 30’un Kutusu Ortaya Çıktı
Huawei Mate 30’un Kutusu Ortaya Çıktı

Huawei, yeni Mate 30 serisini çok yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın lansmanının yaklaşmasıyla birlikte perakendecilere cihazlar ulaşıyor ve cihazın kutusu, gün...

Apple, Face ID ve Touch ID ile iCloud'a Girişi Test Ediyor
Apple, Face ID ve Touch ID ile iCloud'a Girişi Test Ediyor

Kayıt olduğumuz yerlere her girişimizde en azından şifremizi yazmamız gerekiyor. Fazlasıyla can sıkıcı ve zaman kaybı olan bu giriş yönteminin yerine Apple, kendi giriş yöntemini...