Dünyadaki En İyi 10 Limuzin

Dünyadaki En İyi 10 Limuzin

Limuzin her zaman özellikle aşırılıklar için yapılmış lüks bir araç olmuştur. Bununla birlikte, bazı limuzinler onu normal lüks standartlarının tamamen ötesine götürür ve düpedüz gülünç miktarda özellik, olanak ve teknoloji içerir. Tabii ki, dünyadaki en güçlendirilmiş limuzinler tipik olarak en pahalıdır. Jakuziler, mini havuzlar ve henüz varlığından bile haberdar olamayacağınız araçlar gibi özelliklerle, muhtemelen kamp kurabilir ve bu araçların bazılarında yaşayabilirsiniz.

İşte dünyanın en iyi limuzinlerinden on tanesi.

1. The Million Euro Mini, $1.35 million

limuzin

Kazakistanlı Prenses Regina Abdurazakova, Milyon Euro Mini’yi icat eden dünyanın en pahalı Mini Cooper’ına sahip. Bu türünün tek örneği bir limuzin minik boyutta değildir ve bir milyondan fazla Swarovski kristali ile kaplı pembe bir gövdeye sahiptir. Ek olarak, arabanın her bir tekerleğinin merkezinde, çapı 3 inçten fazla olan bir kristal bulunur. Sanki bu yeterli değilmiş gibi limuzinin cam filmleri yaklaşık 50 gram saf altın içeriyor. Milyon Euro Mini’nin içinde 20 park kamerası, 30 park sensörü, 70 TFT ekranı ve 47 inç televizyon var.

2. The American Dream, $4 million

limuzin

American Dream, ünlü otomobil tasarımcısı ve koleksiyoner Jay Ohrberg’e ait özel yapım bir limuzindir. Onlarca yıldır bu yolculuk gezegendeki en uzun limuzin olma özelliğini taşıyor – 100 fitte geliyor ve 26 tekerleği var. Bu aracı mobil lüks bir apartman dairesi olarak düşünün. Sadece güneşlenme güvertesi ve jakuzi değil, aynı zamanda bir yüzme havuzu, birden fazla kral yatağı ve bir helikopter iniş pisti vardır.

3. Armor Horse Vault XXL, $150,000

Üst düzey güvenlik özellikleriyle parti yapmak isteyenler, Armor Horse Vault XXL’e göz atmalıdır. G-40 kalite çelik, bu limuzine ağır ateş gücünü durdurmak için ihtiyaç duyduğu eti verir, ayrıca camının tamamı kurşun geçirmezdir. İçeride lüks bir ahşap panelli iç mekan ve altı LCD ekran, dans için geri çekilebilir bir direk, yüksek teknoloji ses sistemi ve büyük bir ıslak bar var.

4. Maybach Landaulet, $1.4 million

Maybach Landaulet tarzı Maybach 1920’lerde yaptığı bir limuzin modeline dayalı ve sofistike ve zerafet sızar edilir. Bu esnek bir limuzin olmasa da 1 milyon doların üzerinde bir maliyeti var – bu kısmen altın benekli granit kaplamalara ve 612 hp bi-turbo V12 motora sahip olmasından kaynaklanıyor. İç kısım tereyağ yumuşak beyaz deri ile kaplanmıştır ve yolcuların güneşi içinize çekmelerini sağlayan açılır kapanır bir tavan vardır.

5. Cadillac One, $3 million

Cadillac One, 2009 yılında Başkan Barack Obama için özel olarak inşa edildi. Ağır şekilde güçlendirilmiş Cadillac limuzinleri içeren bir başkanlık filosunun bir parçası ve POTUS etrafta sürülürken arabalardan üçü her zaman alay halinde seyahat ediyor. İç planları sınıflandırıldığından, bu limuzinin içindeki lüks özellikler hakkında pek bir şey bilinmiyor. Bilinen şey oksijen maskeleri, göz yaşartıcı gaz, bol miktarda silah ve cephane, itfaiye ekipmanı ve Başkan ve ekibini içeride rahat ettirecek lüksler. Söylentilere göre Cadillac One ayrıca bir veya iki el bombası fırlatıcı içeriyor, ancak bu asla doğrulanmadı.

6. The Sultan of Brunei’s Rolls Royce Silver Spur Limo, $14 million

limuzin

Dünyanın en pahalı limuzinlerinden biri Brunei Sultanı’na aittir. Birçok devlet başkanının ve kraliyet sahibinin limuzinleri vardır, ancak bu, zenginliği için gerçekten hepsini yener. Bu arabanın dışı tek başına saçma – aslında saf 24 ayar altınla kaplı ve özel olarak kraliyet ailesi için tasarlandı. Sultan’ın devasa araba koleksiyonunun bir parçası olarak, Rolls Royce limuzini çöküşün tanımı olarak öne çıkıyor. Bir limuzinin içine koymak için aklınıza gelebilecek her şeyi barındırır.

7. The Boeing 727 Limo, $1 Million

Boeing Limo’nun arkasındaki yaratıcı ekibin zihninde “israf etme, istememe” olmalıydı. Meksikalı bir limuzin şirketi bir Boeing 727 ile karşılaştı ve jetin kanatlarını çıkarıp gövdesini bir Mercedes otobüs şasisine monte ederek onu streç bir limuzine dönüştürmeyi düşündü. Devasa bir 24.000 pound ağırlığında, gömme bir oturma odası, şömine, kalp şeklinde yatak ve bir dans pisti içeriyor. Bu başlangıç ​​bile değil. Boeing Limo, 40 kişiye kadar barındırabilir, özel bir arka odaya, birden fazla televizyona sahiptir ve 124 mil hıza ulaşabilir.

8. The Batmobile Limousine, $4.2 million

limuzin

DC Comics hayranı olsun veya olmasın Tim Burton’ın Batman film serisindeki Batmobil’in neye benzediğini çok az insan bilmiyor. İkonik yolculuk, Batman serisinin önemli bir parçası haline geldi ve süper bir hayran, 2012’de onun bir limuzin versiyonunu yapmaya karar verdi. Her parçayı dışarıdan görünüyor ve Batmobile limuzinin içinde bir V8 Corvette jet motoru var. Dünyanın en tanınmış arabalarından birinin böylesine muhteşem bir rekreasyonunu yaratmak ucuz değildi ve proje 4 milyon dolardan fazlaya mal oldu.

9. Rolls Royce Phantom Limo, $3.8 million

limuzin

Rolls Royce, gösterişli otomobiller yaratmasıyla bilinir ve limuzinleri bir istisna değildir. En çarpıcı olanlardan biri, dünyanın en pahalı arabalarından birine dayanan Rolls Royce Phantom limuzinidir. 6.8 litrelik 432 hp V12 motor, kurşun geçirmez zırh ve kusursuz tasarım, bu limuzini 3,5 milyon doların üzerinde yapan şeyin bir parçası. Rolls Royce Phantom limuzin ayrıca, hareket halindeki işadamları için içeride sıkıştırılmış tam boyutlu bir ofise sahiptir ve dünyanın en önemli devlet adamlarından ve siyasi liderlerinden bazılarına şoförlük yapmak için kullanılmıştır.

10. The Midnight Rider, $2.5 million

limuzin

İnsanlar limuzinleri düşündüklerinde, genellikle bir lüks zenginliği barındıran uzun, şık ve zarif çizgiler tasavvur ederler. Midnight Rider uzun ve içinde tonlarca cömertlik var, ancak dış kısmı kesinlikle çoğu limuzine benzemiyor. 1986 yılında tasarlanan ve inşa edilen, dünyanın en büyük kiralık limuzin olma ayrıcalığına sahiptir ve bir çekici römork gövdesinden inşa edilmiştir. Bu, 40 yolcuya kadar ev sahipliği yapmasına izin veren şeydir. Ek olarak, Midnight Rider’da 1.800 watt ses sistemi, kendi dans kulübü ve DJ kabini, üç farklı lounge alanı ve birkaç barmen için odası olan tam boy bir bar bulunmaktadır. Tüm bunlarla birlikte, bu limuzinin dünyanın en ağır olma rekorunu da elinde tutması şaşırtıcı değil.

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Dünyadaki En İyi 10 Limuzin yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir
Apple, Cihazlarının Ekranlarında OLED'e Geçiş Yapabilir

Yıllardır aynı ekran teknolojisini kullanan Apple, bazı değişiklikler yapacak gibi gözüküyor. ...

Sony Xperia Ace Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
Sony Xperia Ace Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Sony, tüketicilerden yoğun eleştiri alan kalın ekran çerçeveli tasarımını devam ettiren Sony Xperia Ace modelini tanıttı. ...

Spotify: Adblock Kullanırsanız Ban Yersiniz
Spotify: Adblock Kullanırsanız Ban Yersiniz

Spotify, geçtiğimiz perşembe günü güncellediği topluluk kurallarıyla oldukça enteresan bir karara imza attı. ...