En Akıllı Hisse Senedi Listesi Sembollerinden 10’u

En Akıllı Hisse Senedi Listesi Sembollerinden 10’u

Halka bu kadar sık ​​görünmese de, kamu şirketlerini yöneten insanlar bir mizah anlayışına sahip olabilir ve yapar. Sadece belirli zamanlarda ve belirli şekillerde gösterirler. En iyi yollardan biri hisse senedi sembolleridir. Tabii ki, komik ve başka türlü ilginç hisse senedi sembollerinin yatırımcılar üzerinde daha güçlü izlenimler bırakma eğiliminde olduğuna dikkat edilmelidir; bu, şirketlerinin markalarını oluştururken aynı zamanda daha az ciddi taraflarını da gösterebilmekten iki kat fazla fayda sağladıkları anlamına gelir. Ancak havalı bir hisse senedi sembolünün bunun harika bir yatırım olduğu anlamına gelmediğini lütfen unutmayın. Şaşıracaksınız ama aslında her seferinde bu ifadeyi yazmamız gerekiyor.

hisse senedi

Her neyse, 2016’da görülebilecek en komik ve diğer açılardan ilginç hisse senedi kısaltıcı sembollerinin 10 örneği var:

Asia Tigers Fund (GRR)

Adından da anlaşılacağı gibi, Asya Kaplanları Fonu, uzun vadede Asya şirketlerinin hisse senetlerine yatırım yaparak fon sahiplerinin servetini artırmayı amaçlamaktadır. Adı, Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve Tayvan’ın 1960’lar ve 1990’lar arasında inanılmaz ekonomik büyüme gösteren dört ekonomisi olan Asya Kaplanlarından geliyor. Bununla birlikte, Asya Kaplanları Fonu’nun, ekonomik potansiyellerini fark etmeye başladıkça diğer Asya ülkelerine gittikçe daha fazla yatırım yapmaya başladığını belirtmek önemlidir, bu da yatırım fırsatlarında yetersiz kalmaktan çok uzaktır. Buna uygun olarak, NYSE’deki hisse senedi kodu GRR’dir.

Dynamic Materials Corporation (BOOM)

BOOM hisse senedi simgesi göz önüne alındığında, Dynamic Materials Corporation’ın patlayıcılarla bir ilişkisi olduğunu öğrenmek şaşırtıcı olmamalı. Kesin olmak gerekirse, Dynamics Materials Corporation, petrol ve gaz, gemi yapımı ve hatta endüstriyel üretim dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok çeşitli endüstrilere geniş bir destek yelpazesi sunar. İşinin patlayıcı kısmı, bütününün küçük bir parçasından fazlasını oluşturmasa da, Dynamic Materials Corporation’ın hisse senedi simgesi, potansiyel yatırımcılarının hatırlamakta hiçbir problem yaşamayacağı bir şeydir.

Franklin Resources, Inc. (BEN)

Bağlı kuruluşları ile birleştirildiğinde, Franklin Resources, Inc. bazen Franklin Templeton Investments olarak adlandırılır. Bu isme dayanarak, müşterileri için varlık yönetimi hizmetleri sağlama konusunda uzmanlaştığı ve böylece yatırımlarından mümkün olandan daha iyi sonuçlar elde etmelerine yardımcı olduğu açık olmalıdır. Ayrıca, markasına ilişkin rakam göz önüne alındığında, hisse senedi simgesi olarak hizmet veren BEN’in kime atıfta bulunduğu açıkça anlaşılmalıdır.

Global Wind Energy (FAN)

Yetenekli ve deneyimli fon yöneticileri aracılığıyla yatırım yapmak amacıyla kaynaklarını birleştirmeyi tercih eden çok çeşitli yatırımcıların yatırım çıkarlarını karşılayan çok çeşitli ETF’ler bulunmaktadır. Bir örnek, dünya çapında bulunabilen rüzgar enerjisi yatırım fırsatları konusunda uzmanlaşmış Küresel Rüzgar Enerjisi. Doğal olarak, konseptine mükemmel bir şekilde uymayan ancak yine de temel öncülünü çağrıştıran hisse senedi takibi sembolü FAN’ı seçti.

Guggenheim Solar (TAN)

Bir başka ETF örneği, güneş enerjisi yatırım fırsatlarında uzmanlaşarak ismine sadık kalan Guggenheim Solar’dır. Bir kez daha, konseptine mükemmel bir şekilde uymayan ancak yine de TAN olarak nasıl listelendiğini görerek temel öncülünü anımsatan bir hisse senedi simgesi ile gitti.

Harley-Davidson Motosikletleri (HOG)

HOG, Harley-Davidson motosikletlerine en ufak bir takdir bile olsa, tüketici pazarına sunduğu tekliflerin argo olduğunu düşünen herkes tarafından son derece tanınmalıdır. Harley-Davidson Motorcycles, geçmişte olduğu gibi, hem gerçek mükemmellikleri hem de on yıldan sonra şirketin olağanüstü pazarlama çabalarıyla motosiklet kültüründe ölümsüzleştirilen güçlü markaları nedeniyle üstün bir şey isteyen motosikletçiler için motosikletler üretmeye devam ediyor. onyıl.

Pazar Vektörleri Tarım Ticareti (MOO)

Market Vectors Agribusiness’ın adı her şeyi anlatır. Kısacası, hem Küresel Rüzgar Enerjisi hem de Guggenheim Solar gibi bir ETF’dir. Bununla birlikte, bu ETF’ler yenilenebilir enerji konusunda uzmanlaşırken, Market Vectors Agribusiness, ister meyve ve sebze üretimi ister hayvancılık olsun, gelirlerinin yüzde 50’sini veya daha fazlasını tarım ticaretinden sağlayan şirketlerde uzmanlaşmıştır. Sonuç olarak MOO, Market Vektörleri Tarım Ticareti için mükemmel bir hisse senedi sembolüdür ve bir çiftlik imajını bir anda nasıl akla getirdiğini görür ve bu, ETF’nin belirli odak alanının mükemmel bir temsilidir.

Sealy Corporation (ZZ)

hisse senedi

Sealy Corporation’ın adı kendi başına ZZ borsa takibi sembolüyle hiçbir bağlantısı göstermiyor, bu da adını başladığı şehirden aldığı için şaşırtıcı değil. Bununla birlikte, Sealy Corporation’ın müşterilerinin hak ettikleri iyi bir gece uykusunu almalarına yardımcı olan şilteler üretiminde uzmanlaştığına işaret edildiğinde bu bağlantı belirgin hale geliyor. Hisse senedi ticker sembolünün daha uygun olmasının tek yolu, sonuna eklenmiş fazladan bir Z almasıdır.

Sotheby’s (BID)

Sotheby’s, dünyanın en ünlü açık artırma şirketlerinden biridir, bu nedenle hisse senedi sembolünün basit ve anlaşılır TEKLİF olduğu mantıklıdır. Bununla birlikte, Sotheby’s’in vergiler, tröstler, müze hizmetleri ve diğer uzmanlık alanlarına odaklanan diğer segmentlere nasıl sahip olduğunu görerek, gerçekten çok yönlü ama yine de son derece uyumlu bir şirket haline getirdiğini görerek, aslında daha adil bir açık artırma olduğunu belirtmekte fayda var. .

VCA Antech, Inc. (WOOF)

NASDAQ’da, VCA Antech, Inc., mükemmel bir seçim olan WOOF olarak listelenmiştir, çünkü şirket, insanın en iyi arkadaşının ve diğer evcil hayvanların sağlığına özen gösterme konusunda uzmanlaşmıştır. Toplamda, şirket hem Amerika Birleşik Devletleri hem de Kanada’da 600’den fazla veteriner hastanesine sahip ve işletiyor, aynı zamanda görüntüleme ve laboratuvar testi gibi diğer evcil hayvan sağlığı hizmetleri de sağlıyor. Basitçe söylemek gerekirse, WOOF’u VCA Antech, Inc.’den daha fazla hak eden birkaç şirket var.

Elbette bunlar 2016’da bulunabilecek mizahi ve başka türlü ilginç hisse senedi sembollerinden daha fazlası değil, ancak bunların en akıllıca olduğunu düşündük. En çok hangi hisse senedi takip sembollerini seviyorsunuz?

Diğer kişisel gelişim yazıları için https://listelendin.com/kategori/kisisel-gelisim/

En Akıllı Hisse Senedi Listesi Sembollerinden 10’u yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Lenovo, K6 Enjoy Edition'ı Tanıttı
Lenovo, K6 Enjoy Edition'ı Tanıttı

Lenovo, damla çentikli ve renk geçişli tasarımıyla amiral gemilerine benzer bir şıklık sunan yeni orta seviye akıllı telefonu K6 Enjoy Edition'ı tanıttı. ...

Yeni Tales of Oyunu, E3 2019'dan Önce Ortaya Çıktı
Yeni Tales of Oyunu, E3 2019'dan Önce Ortaya Çıktı

E3 2019 yaklaşırken stüdyolar oyunlarının reklamlarını yapmaya başlıyor. Elbette gizli tutulmasını isteyenler de yok değil. İsteği bu yönde olan Bandai Namco, bunu başaramamış...

Yerli Yapım Oyun Stygian: Reign of the Old Ones Satışta
Yerli Yapım Oyun Stygian: Reign of the Old Ones Satışta

İlk olarak Kickstarter’da ortaya çıkan ve HP Lovecraft’ın ikonik korku mitosu Cthulhu üzerine oluşturulmuş olan Stygian: Reign of the Old Ones adlı oyun Steam’de yayınlandı. Oyunu...