Samsung, Şarj Cihazını iPhone Perakende Kutusundan Çıkardığı İçin Apple ile Alay Ediyor

Samsung, Şarj Cihazını iPhone Perakende Kutusundan Çıkardığı İçin Apple ile Alay Ediyor

Apple en sonunda dört modeli içeren yeni nesil iPhone 12 serisini piyasaya sürdü – iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro ve 12 Pro Max. Bu yeni serinin piyasaya sürülmesiyle birlikte şirket, şarj cihazını ve Earpod’ları da kutudan çıkardı.

Şu anda, dünyanın önde gelen akıllı telefon markası Samsung, güç adaptörünü perakende kutusundan çıkarma hamlesi üzerine Apple ile alay etmek için sosyal medya kanallarına yönünü dödü. Şirket, sosyal medyadaki paylaşımlarında Samsung Galaxy serisi akıllı telefonların bir güç adaptörü ile birlikte gönderilmeye devam ettiğine dikkat çekiyor .

Samsung, iPhone Kutusunda Güç Adaptöründen Kurtulmak İçin Apple'ı Takıyor

Apple’ın yeni piyasaya sürülen iPhone 12 modellerinin kutusundan sadece güç adaptörünü çıkarmakla kalmayıp aynı zamanda eski modeller için de çıkarması dikkat çekiyor . Bu sebeb ile, birisi iPhone 11 serisini satın alsa bile, ürünle birlikte bir şarj cihazı bulunmayacak.

Birçoğu, şirketin çevresel amaçlarla olduğunu iddia ettiği bu hareket için Apple’ı eleştiriyor. Fakat görünen o ki şirket, güç adaptörünü kutudan çıkarmak ve kullanıcıları ayrı olarak satın almaya zorlamak için ortamın bahanesini kullanıyor.

Samsung, Şarj Cihazını iPhone Perakende Kutusundan Çıkardığı İçin Apple ile Alay Ediyor yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




GoT'un Yeni Mobil Oyunu İçin Ön Kayıtlar Başladı
GoT'un Yeni Mobil Oyunu İçin Ön Kayıtlar Başladı

Televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan Game of Thrones’un hikayesi, Beyond The Wall mobil oyunu ile genişleyecek gibi gözüküyor. ...

Realme Q’nun Değişken Renkli Yeni Görüntüleri Yayınlandı
Realme Q’nun Değişken Renkli Yeni Görüntüleri Yayınlandı

Realme, yeni cihazları Realme Q’nun tanıtılmasına yalnızca birkaç gün kala yeni görüntüler yayınladı. Yayınlanan görüntülerde görüldüğü üzere telefonun rengi cihazın...

WhatsApp'a  İki Yeni Özellik Geldi
WhatsApp'a İki Yeni Özellik Geldi

WhatsApp, sesli mesajlar ve iletilen mesajlarla ilgili olarak kullanıcı deneyimini artıracak iki yeni özellik yayınladı. ...